EPISODI I RADHËS NË INFOMAGAZINE KLAN KOSOVA

EPISODI I RADHËS NË INFOMAGAZINE KLAN KOSOVA

Mbrëmë në emisionin Info Magazine në Klan Kosova, u diskutua për fondin pensional si dhe gatishmërinë shtetit për gjetjen e një alternative për çështjen e pensioneve. Ky debat u mbështet nga Iniciativa Kosovare për Stabilitet – IKS dhe FES. Për ata që nuk patën mundësi të ndjekin transmetimin, gjeni më poshtë linkun e emisionit:

https://www.youtube.com/watch?v=WtdD-Anku_k

 

Image